Wasprogramma`s

TIJDIG WASSEN VAN GROOT BELANG

Insecten, statische vervuiling en ander vuil branden door de zon in de lak van uw materieel. Wanneer dit niet (tijdig) en goed verwijderd wordt blijven de contouren van deze vervuiling altijd zichtbaar.

Truckwash Coldenhove  biedt u voor elk soort materieel een speciaal wasprogramma (zowel uitwendig als inwendig) waarmee wij uw materieel weer schoon op weg kunnen sturen.

Uitwendig reiniging

Uw materieel wordt eerst met een hogedrukreiniger afgespoten. Vervolgens worden het voertuig en chassis in geschuimd. De delen die niet voor de wasinstallatie bereikbaar zijn worden met de handborstel geborsteld en geschrobd.

De wasinstallatie wordt vervolgens gestart. Deze herkent alle voertuigen zelfstandig, zelfs speciale uitvoeringen, zoals tank- en siloauto’s. De machine borstelt het voertuig op de heen- en terugweg. Op de terugweg wordt het voertuig afgespoeld met gedemineraliseerd water, dat ervoor zorgt dat het water opdroogt zonder dat er druppels achterblijven.

Inwendig reiniging (HACCP)

Indien u naast het uitwendig reinigen van uw materieel ook uw laadruimtes inwendig wil laten reinigen is dit uiteraard ook mogelijk. Wijreinigen laadruimtes volgens de HACCP/ISO/FSC/22000 normen

Na het reinigen kunnen we automatisch een e-mail sturen naar een door u vooraf opgegeven e-mailadres. U kunt daarmee uw eigen HACCP administratie bijwerken en u voldoet volledig aan de normen.

Services en toeslagen

Voor extreem vervuilde voertuigen of voertuigen met slecht bereikbare plekken rekenen wij een extra toeslag voor meerwerk.

Bel ons nu